23948sdkhjf

El-Team Vest vil tredoble sin servicedel

Ny afdeling med ny direktør skal styrke den entreprisestærke virksomheds voksende serviceafdeling.
Siden starten i 2008 har Horsens-baserede El-Team Vest koncentreret sig om entrepriseopgaver især i Østjylland.

Nu danner forretningen en selvstændig serviceafdeling, som især skal øge antallet af serviceopgaver hos især større virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

- Vi har altid lavet mange entrepriser, og det er vi gode til, men i og med at vi gør det, falder der også serviceopgaver af, og det er vækstet organisk hen over årene, siger direktør Søren Jochimsen til Building Supply.

Han påpeger, at det netop har givet behov for at styrke den administrative styring af servicedelen, så servicedelen kan vokse. Målet er at tredoble serviceomsætningen. Både ved at dyrke eksisterende kunder, som måske har fået udført en entrepriseopgave, og ved at opsøge nogle nye kunder.

- Der er flere, der rinder, så ledelsesmæssigt skal vi kunne styre det hele vejen fra kontor og ud til slutkunden, siger Søren Jochimsen.

Som leder af den nye serviceafdeling har man nyansat Henrik Møller, som er uddannet elinstallatør og som privat er bosat i Sønderjylland.

Senest har han været medejer af Hammelev El ApS og haft ansvaret for serviceopgaver hos de segmenter, som El Team Vest vil satse på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267