23948sdkhjf

Nyt boligområde på vej i Silkeborg

Det nuværende fodboldstadion rives ned til fordel for boliger. Kommunen udbyder nu den første del af grunden.
Silkeborgs nye stadion, Jysk Park, står efter planen klar til brug i foråret 2017, og Silkeborg Kommune indleder nu salget af den nuværende stadiongrund.

I første omgang udbydes et areal på knap 9.500 kvadratmeter med mulighed for at bygge omkring 4.300 kvadratmeter tæt-lave boliger i to-tre etager:

- Det nye stadion giver plads til mange nye boliger i et attraktivt område i byen, hvor der også bliver grønne åndehuller og boldbaner. Det er netop den byudvikling, der er brug for, når vi skal skabe vækst og nye arbejdspladser i Silkeborg, siger borgmester Steen Vindum (V).

Silkeborg Kommune oplyser i forbindelse med udbuddet, at det i den fremtidige planlægning skal sikres, at "byggeriet repræsenterer arkitektoniske kvaliteter, der styrker området". Køber skal i samarbejde med kommunen udarbejde en ny lokalplan til gennemførelse af intentionerne i kommuneplanen.

I samme område vil der senere blive udbudt en grund til omkring 8.000 kvadratmeter boliger i op til fem etager, og der er fuld gang i byggeriet af et nyt, stort plejecenter.

Salget af hele stadiongrunden forventes at indbringe Silkeborg Kommune omkring 60 millioner kroner, og pengene bliver brugt på det nye stadion på Søholt nær Silkeborgmotorvejen.

Sidste frist for at byde på stadiongrunden er onsdag den 6. april klokken 12. Mindsteprisen er 12,9 millioner kroner eksklusiv moms.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094