23948sdkhjf

Fynsk byggefirma øger indtjeningen

Poul Rasmussen A/S høster nu frugterne af de seneste års fokus på at strømline organisationen.
Tilfredsheden er stor i Otterup på Fyn, hvor byggefirmaet Poul Rasmussen netop har fremlagt regnskabstallene for 2014/15.

Bruttofortjenesten er øget med 25 procent, og resultatet før skat er mere end tidoblet til lige over to millioner kroner.

- Det er naturligvis tilfredsstillende, at vi kan fortsætte væksten i et presset marked, og vi glæder os over, at vi vækster på alle væsentlige parametre, siger medejer Jimmy Rasmussen.

Fokuseret forretning
Jimmy Rasmussen er ingeniøruddannet og overtog faderens byggefirma for syv år siden sammen med sin bror, Martin Rasmussen, der har regnskabsmæssig baggrund.

De to brødre glæder sig ikke mindst over, at den markant øgede indtjeningen er realiseret i et regnskabsår, hvor de samlede omkostninger til den 50 mand store medarbejderstab er øget med knap tre millioner kroner.

- Vi har i de seneste par år arbejdet meget med at fokusere vores forretning og strømline vores interne processer, og det er utvivlsomt det arbejde, vi nu ser resultatet af, siger Jimmy Rasmussen.

Det skærpede fokus betyder, at virksomheden i dag hovedsageligt koncentrerer sig om renoveringsopgaver og tilbygninger for private samt halbyggerier inden for landbrug og industri.

Stor optimisme
Poul Rasmussen A/S har i løbet af de sidste tre år tredoblet sin omsætning og øget bemandingen fra 20 til 50 medarbejdere.

Ifølge Jimmy Rasmussen er den aktuelle vækst blandt andet et udtryk for, at det er lykkedes at sætte det rigtige hold både på kontoret og ude i marken. Blandt de mange nye medarbejdere er flere konstruktører og ingeniører, hvilket er med til at give virksomheden et markant kompetenceløft.

- Vi har fået skabt en sund virksomhed baseret på vores dygtige medarbejdere og en stærk bestyrelse, og derfor går vi fremtiden i møde med stor optimisme, siger Jimmy Rasmussen.

Han forventer umiddelbart et resultat i samme niveau, eller måske lidt bedre, når regnskabsåret 2015/16 lukkes ved udgangen af september.

- Vores kundeportefølje har en relativt kort tidshorisont, og vi kan typisk ikke se mere end 2-3 måneder frem. Men vi er kommet fornuftigt ud af første kvartal, siger Jimmy Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094