23948sdkhjf

Ny erhvervsbydel skyder op i Sønderborg

Med SIB Byggeri som totalentreprenør opfører SAAB Danmark nyt domicil i nyt erhvervsområde ved Alssundbroen. Og virksomheden vil snart få naboer.
Porten til Sønderborg er et nyt erhvervsområde lige ud til motorvej og Alssundbroen.

Her har it-virksomheden SAAB Danmark netop holdt rejsegilde på sit nye domicil, som efter planen tages lokalerne i brug til juni.

- Det er et domicil som på alle leder og kanter opfylder vores krav - lige fra vi modtager en ordre, producerer den og sender den af sted til kunden. Det har vi opnået ved at være i tæt dialog med entreprenøren, der har forstået vores ønsker og som undervejs er kommet med betydende input, sagde administrerende direktør Heino Lundgren ved rejsegildet på den 3.300 kvadratmeter store erhvervsbygning.

Ni byggefelter
Projektet løber op i omkring 50 millioner kroner og er det andet byggeri i det nye erhvervsområde. Novasol/Dansommer tog som den første et nyt domicil i brug i fjor. I midten af foråret forventes spaden sat i jorden til endnu et byggeri, der skal huse en endnu ikke navngiven højteknologisk virksomhed.

Dermed vil tre af de ni byggefelter være udnyttet. Området har et samlet areal på 48.000 kvadratmeter, og der er i alt mulighed for at opføre 12.000 kvadratmeter byggeri.

Det er SIB Byggeri A/S, der sammen med Alssund Invest A/S udvikler de ni byggefelter. Opførelsen af SAAB Danmark-domicilet er et af de pt. største bygge-og anlægsprojekter i Sønderborg Kommune og finansieres af lokale investorer med Sønderjysk Forsikring og Hans Damm fra Damm Gruppen i spidsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078