23948sdkhjf

100 medarbejdere får ny chef

Flemming Kjeldgaard Larsen er ny drifts- og anlægschef i Thisted Kommune. Han kommer fra OK Nygaard.
Den 1. marts 2016 tiltræder Thisted Kommunes nye Drifts- og Anlægschef til Teknisk Forvaltning.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, som har peget på den 50-årige Flemming Kjeldgaard Larsen til at være den nye Drifts- og Anlægschef til Teknisk Forvaltning i Thisted Kommune.

- Vi har haft nogle gode kandidater til samtale, men valget faldt på Flemming Kjeldgaard Larsen, som har mange års ledelseserfaring fra såvel kommunal som privat virksomhed. Derfor er jeg sikker på, at Flemming kan løfte opgaven i Teknisk Forvaltning og være med til at udvikle den nye organisering i Drifts- og Anlægsafdelingen, fortæller Mogens Kruse Andersen, konstitueret direktør for Teknik og Erhverv.

Den nye Drifts- og Anlægschef får sin daglige gang i Teknisk Forvaltning i Hurup, og afdelingen er organiseret med tre undersektioner: Anlæg og Infrastruktur, Ejendomscenter og Affald samt Vej og Parkdrift. Her får chefen ansvaret for ca. 100 medarbejdere, hvor der bliver mulighed for at udnytte mulighederne med den nye organisering.

Flemming Kjeldgaard Larsen kommer senest fra en chefstilling ved OKNygaard, hvor han har været ansvarlig for flere afdelinger i hele Danmark. Derudover har Flemming været ansat i Park og Natur i Aalborg Kommune, her også med ledelsesansvar.

Han ser frem til at arbejde i spændingsfeltet mellem politikere og borgere,

- Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet i Teknisk Forvaltning, hvor jeg med mine kompetencer og erfaringer kan bidrage til en fortsat udvikling af organisationen og medarbejderne, siger Flemming Kjeldgaard Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082