23948sdkhjf

Uggerly har rekordstor ordrebeholdning nu

Det var alene efteråret i 2015, som stod for en stigning i omsætningen på 20 procent sidste år for el- og VVS-firmaet.
Det Aalborg-baserede installationsfirma Uggerly er kommet ind i 2016 med en ordebeholdning, som direktør Henrik Uggerly betegner som rekordstor.

Derfor forventer virksomheden at skulle ansætte mellem 15 og 20 nye i årets første kvartal. Blandt andet i Aarhus og i Sorø er der større projekter, som kræver ekstra kvalificeret mandskab.

Det sker efter et 2015, hvor omsætningen steg med 20 procent. Og det var vel at mærke kun andet halvår af 2015, som tegnede sig for hele årsstigningen-

- Hvorfor det sker lige på dét tidspunkt, er ikke nærmere til at sige. Dels er der mere at lave ude i branchen. Dels er det nok tilfældigheder, der gør, at vi får mange ordrer på én gang.

2015 gav et regulært ansættelsesboom, og det var en kombination af varige ansættelser og tidsbegrænsede. I alt kom cirka 100 mand ind ad svingdøren. Af dem har Uggerly beholdt 60-70.

Nogle af de nyansatte har Uggerly skilt sig af med igen. Det kan være vanskeligt at finde medarbejdere, man rent faktisk kan bruge, og den situation er skærpet, når ledigheden i teknikfagene er så lav, som den er nu.

- Groft sagt skilte vi os med dem, fordi de ikke passede til os. Man ikke udelukke, at de kan bruges et andet sted, men vi kunne ikke, siger han.

- Men vi har også været heldige med at finde en del gode folk. Dem, vi skal finde, er groft sagt nogle, som er på vej fra ét job og til et andet. De, der er permanent ledige, er sjældent nogle, vi kan bruge, siger Henrik Uggerly.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157