23948sdkhjf

Myten om usunde håndværkere aflives

Hellerup Byg har valgt at punktere fordommene om håndværkere som overvægtige og øldrikkende og usunde ved at styrke medarbejdernes almene sundhed og træningstilstand.
Mange mennesker har fortsat en opfattelse af en håndværker som en let overvægtig, cigaretrygende og øldrikkende person, der helst indtager frokosten ved pølsevognen. Hos byggefirmaet Hellerup Byg, som kender håndværkerne indefra, har man valgt at stikke en pæl igennem denne myte og se nærmere på medarbejdernes almene sundhed gennem et forløb hos sports-coachingfirmaet Reason.dk.

- Noget er der sikkert om snakken, selv om holdningen til sundhed og spisevaner hos mange af specielt de yngre håndværkere har ændret sig de seneste år. Vi har altid satset på at levere høj kvalitet. Nu har vi, som de første i entreprenørbranchen, valgt at udvide kvalitetsbegrebet til ikke alene at omhandle vores medarbejderes faglige kompetencer, men også deres almene sundhed og træningstilstand. Vi tester sammen med Reason.dk alle vore medarbejderes kondital og i en efterfølgende motivationssamtale lægges der en kost- og motionsplan for hver enkelt. Samtidig giver vi tilskud til et Fitness.dk abonnement, fortæller direktør og tømrermester Klaus Peitersen og fortsætter:

- Vores medarbejdere gøres på denne måde bevidste om, og forhåbentlig også interesserede i, sund levevis og motion. Resultatet er jo både godt for vores medarbejdere, der får et sundere og bedre liv, men også for Hellerup Byg, idet vi tror på, at håndværkere i god form leverer den bedste kvalitet. Samtidig er vi forhåbentlig med til at punktere én af myterne i befolkningen om håndværkernes udseende og livsholdning, slutter Klaus Peitersen, som har store forventninger til projektet.

Hellerup Byg A/S er en moderne tømrer-, snedker- og entreprenørvirksomhed. Virksomheden blev grundlagt som et enkeltmandsfirma tilbage i 1989, men har i dag omkring 80 ansatte. Arbejdsopgaverne er meget forskellige og omfatter større og mindre renoveringsopgaver, bl.a. kontorindretning, butiksindretning, udskiftning af vinduer, facade- og tagrenoveringer, udbedring af brand-, råd- og svampeskader, istandsættelse af lejligheder, samt serviceopgaver for ejendomsselskaber. Der anvendes den nyeste byggeteknik og teknologi, men samtidig lægges der vægt på at bevare begrebet "godt håndværk" som en naturlig del af virksomhedskulturen.

Kilde: Hellerup Byg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11