23948sdkhjf

BIM Equity udvider organisationen

Stigende efterspørgsel på digitaliseringsydelser gør, at BIM Equity nu har fordoblet antallet af ansatte på et år.
Charlotte Metz, Karl Abromeit og Milad Tokhi er de nye BIM-specialister hos BIM Equity, der oplever stigende ordretilgang og allerede har fyldt godt op i ordrebogen for 2016.

Et af vækstområderne er digitaliseringsopgaver, hvor virksomheden registrerer og modellerer eksisterende bygninger. Formålet er at udvikle BIM-modeller, der efterfølgende danner grundlag for projektering samt drift og vedligehold.

- Vi forudser, at der i de kommende år kommer mange renoveringsprojekter, både indenfor universitets-byggerier, laboratorier og andre offentlige bygninger, men ligeledes indenfor boligområdet. For at imødekomme efterspørgslen har vi ansat tre nye medarbejdere, siger Thomas Graabæk, der er partner og BIM-arkitekt hos BIM Equity.

I første omgang skal de tre nye medarbejdere udføre registrerings- og modelleringsopgaver. På længere sigt er det meningen, at de bliver involverede i virksomhedens øvrige forretningsområder. Med ansættelsen af de tre nye medarbejdere er BIM Equity på et år vokset fra 5 til 10 medarbejdere.

Charlotte Metz er uddannet bygningskonstruktør og har 20 års erfaring med BIM. Erfaringen er opnået gennem ansættelser hos Triarc og ArchiWise, hvor hun var direktør. Charlotte Metz har arbejdet med alt fra projektering til Revit-modellering af blandt andet Bispebjerg Hospital. Hun bliver ansat som BIM-Koordinator hos BIM Equity.

Karl Abromeit er uddannet bygningskonstruktør og efteruddannet som BIM-koordinator. Tidligere ansættelser tæller Orbicon, COWI og MT Højgaard. Han har stor erfaring med at bygge komplekse BIM-modeller og koordinere modellerne på tværs af forskellige faggrupper. Karl Abromeit er ansat som BIM-Koordinator.

Milad Tokhi er nyuddannet bygningskonstruktør og har særlig interesse for algoritmisk design, der er en komplesk tilbygning til BIM, der giver stor værdi til byggeprocessen. Han anvender en OpenBIM-tilgang, hvor han fordomsfrit skifter mellem Revit, ARCHICAD, Solibri og Sigma. Milad bliver BIM-koordinator hos BIM Equity.

Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094