23948sdkhjf

VIDEO: Her er Tivolis nye millioninvestering

Natten til fredag blev et 20 tons tung konstruktion hejst ind over murene til den gamle forlystelseshave, som investerer 50 millioner i en 45 meter høj forlystelse.


Der er for tiden mere end almindeligt travlt på byggepladsen i Tivoli, hvor medarbejderne bag dette års forlystelsesnyhed kæmper mod uret og snevejret for at blive klar til foråret.

”Fatamorgana”, som forlystelsen er døbt, skal stå klar den 6. april. Med en totalhøjde på 45 meter bliver den et nyt element i Tivolis og Københavns skyline.

Den nye forlystelse produceres af tyske Huss og kommer til at indeholde i alt tre forlystelser. Ifølge Mogens Ramsløv, underdirektør for drift, sikkerhed og service, er der tale om et stort og komplekst byggeri med en komprimeret tidsplan, som vil kræve en stor indsats fra alle involverede.

- Vi har i Tivoli i de seneste fire år alene investeret 115 millioner kroner i særligt Tivoli-designede forlystelsesområder, og med Fatamorgana tager vi et stort skridt i retning af at forny det orientalske område, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093