23948sdkhjf

Nybyggere bliver til ombyggere

I samarbejde med Bauhaus inviterer vinderne af TV2-programmet ”Nybyggerne”, Anne og Simon, hele Danmark til at følge med, når de totalrenoverer en villa fra 1950’erne.
Anne Halskov og Simon Dalsgaard Nielsen blev landskendte, da de i 2013 var med i programmet ”Nybyggerne”, hvor de indrettede et helt hus fra scratch.

Her overraskede parret uge efter uge med kreative løsninger, hvilket betød at de i sidste ende løb med sejren. Parret har ikke mistet lysten til håndværkerlivet, tværtimod.

Gør-det-selv parret har nemlig købt en villa og planlagt en gennemgribende renovering, som skal forvandle den gamle 1950’er villa til en moderne familiebolig.

Og der er meget at tage fat på: Tag, isolering, maling, flytning af vægge, ny terrasse, nyt køkken og en make-over af haven. Kort sagt skal alt have en tur, før huset bliver, som parret længe har drømt om.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med projekterne. Det er fedt at få lov til at vise, hvad vi kan, og vi er stadig fulde af gå-på-mod og lyst til at prøve kræfter med at indrette, inspirere folk og dele ud af vores erfaringer og idéer, fortæller Simon Halskov.

I modsætning til deltagelsen i Nybyggerne har de denne gang ikke et stort kamerahold på nakken, og de har heller ikke taget fri fra arbejde. Begge arbejder på fuld tid og står selv for at dokumentere stort set hele processen. Ombyggerne er derfor så tæt på virkelighedens renoveringsprojekt, som man overhovedet kan komme.

Parret har allieret sig med Bauhaus, og sammen giver de danskerne mulighed for at følge ombygningen via websitet www.ombyggerne.dk . Hver uge publiceres et nyt afsnit, som giver et indblik i, hvordan en byggeproces fra A til Å foregår for en familie, som ikke kan alt selv håndværksmæssigt.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125