23948sdkhjf

Thomsen & Fals overtager Nørresundby-firma

Aalborg-firmaet køber Nøddelund VVS
Nørresundby-firmaet Nøddelund VVS bliver en nu del af den større teknikentreprenør Thomsen & Fals i Aalborg.

Firmaoverdragelsen fandt sted, da Nøddelund 21. januar holdt sin 105-års fødselsdag. Nøddelund VVS fortsætter dog under sit gamle navn. Men nu med El som mellemnavn. Nøddelund får en elafdeling og en forstærket ventilationsdel.

I august 2015 overtog Thomsen & Fals også Poul Hansens Eftf. i Klokkerholm i Midtvendsyssel.

- Med udvidelsen forstærker vi vores kerneforretning og har nu mulighed for at servicere vores kunder nord for Limfjorden endnu hurtigere og mere effektivt, siger Morten Fals, adm. direktør hos Thomsen & Fals.

Fremover skal alle afdelinger under Thomsen & Fals kunne levere de samme ydelser som tekniske installationer inden for el-teknik, vedvarende energi, VVS, blik og ventilation, og kunderne er både virksomheder, boligforeninger, private og det offentlige.

- Med udvidelsen forstærker vi vores kerneforretning og har nu mulighed for at servicere vores kunder nord for Limfjorden endnu hurtigere og mere effektivt. Med konstellationen vil ingen opgave være for stor eller for lille for afdelingen i Nørresundby. Vi respekterer firmaets historie, og derfor bevarer vi også Nøddelund som navn.

Med overtagelsen har Thomsen & Fals 75 medarbejdere. Firmaet betjener især de nordjyske kunder, men løser blandt andet også opgaver for Rigspolitiet og Bygningsstyrelsen uden for landsdelen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283