23948sdkhjf

Dyrup satser på vest

I modsætning til Flügger retter malingproducenten Dyrup sit fokus mod vest. Hovedfokus ligger på Danmark, Frankrig, Tyskland og Portugal, hvor man allerede har stærke markedspositioner. Fremtiden skal bruges på at styrke disse.
Dyrup satser i modsætning til sin konkurrent Flügger på de vesteuropæiske markeder. I dag har koncernen allerede gode markedsandele i Danmark, Frankrig, Tyskland og Portugal. I fremtiden vil man bruge kræfter på at styrke denne position.

Adm. direktør Erik Holm forklarer, at koncernen blandt andet skal blive større via opkøb – især via opkøb, der kan give Dyrup mere volumen, skriver dagbladet Børsen.

- Vi er åbne over for alt. Forretnings-casen skal være det drivende. Opkøbsmål skal have en vis størrelse, men mindre kan også være interessant. Og man kan godt forestille sig en situation, hvor vi ikke køber, men går sammen med en anden, så længe der er forretningsmæssig logik. Hvis vi for eksempel overtager en familieejet virksomhed, er det en mulighed, at familien kan eje lidt af den samlede koncern bagefter, sagde Erik Holm til dagbladet Børsen sidste år.


Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125