23948sdkhjf

Nu realiseres Fremtidens MCH

Første etape bliver etableringen af den såkaldte River of Time og et generelt løft af Hernings messecenter-område.
For et år siden besluttede byrådet i Herning Kommune og bestyrelsen i Realdania hver at bevilge 150 millioner kroner til at realisere Fremtidens MCH. Nu er planerne så langt, at det konkrete arbejde kan begynde.

Første etape af projektet, den såkaldte River of Time og en forskønnelse af selve messecenter-området, sættes nu i gang.

River of Time er en overdækket ’forbindelsesvej’, som skal skabe sammenhæng mellem messehallerne og Jyske Bank Boxen. Sideløbende med etableringen af River of Time vil området omkring Vardevej i Hernings sydlige del blive gjort mere visuelt attraktivt og indbydende.

En vigtig milepæl
Arbejdet med at udarbejde konkrete skitser går i gang i foråret, hvor opgaven sendes i udbud hos arkitekter og entreprenører.

- Det er en vigtig milepæl i arbejdet med at realisere det samlede projekt Fremtidens MCH, siger Herning Kommunes borgmester Lars Krarup (V).

- Messecentret har været en stærk motor for Hernings udvikling, og med igangsætningen af arbejdet med River of Time og forskønnelsen af området åbner der sig helt nye muligheder for MCH. I forvejen har messecenter-området jo udviklet sig eksplosivt de senere år med opførelsen af både fodboldstadion og Jyske Bank Boxen. Så det er i naturlig forlængelse af det, at vi nu tager dette initiativ, fortsætter han.

Første del af River of Time ventes at være færdiggjort i starten af 2018; altså i god tid forud for afviklingen af A-VM i ishockey i Jyske Bank Boxen i maj 2018.

Større helhedstænkning
Hos Realdania ser filantropidirektør, Anne Skovbro, frem til den kommende konkurrence:

- Vi er glade for at kunne bidrage til det infrastrukturelle løft i og omkring messeområdet, så det understøtter et moderne, dynamisk oplevelsessted med både de nuværende og kommende aktiviteter. Det handler blandt andet om at skabe en større helhedstænkning, som også vil understøtte MCH’s sammenhæng med de umiddelbare omgivelser samt forbindelsen til Herning By, siger hun.

Parallelt med realiseringen af første etape arbejdes der videre med det samlede projekt, herunder oplevelsesattraktionen TimeWorld, som er den naturlige etape-forlængelse af River of Time-projektet.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109