23948sdkhjf

Nyfors får lysordre i Brønderslev

Nyfors har netop genvundet kontrakten på drift, vedligehold og renovering af vejbelysningsanlægget i Brønderslev Kommune i konkurrence med fire andre leverandører.
Nyfors og Brønderslev Kommune har indgået en aftale om at udskifte mere end 4000 gadelysarmaturer til LED i de kommende fire år.

Nyfors skal stå for drift og vedligehold af vejbelysningen i Brønderslev Kommune i perioden fra 2016-2019 med option på yderligere to år. Det har Brønderslev Kommune besluttet efter gennemførelse af en offentlig licitation.

- Vi er glade for at konstatere, at Nyfors som lokal leverandør er konkurrencedygtig på pris og kvalitet, og at Nyfors nu kan fortsætte som leverandør til vores vejbelysning. Vi har haft et godt samarbejde med Nyfors i mange år, og vi ser frem til, at det nu skal fortsætte, siger 1. viceborgmester og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brønderslev Kommune, Karsten Frederiksen (C).

Hos Nyfors er adm. direktør Henrik Mentz også fuld af lovord om samarbejdet og er naturligvis glad for at kunne fortsætte som lokal leverandør til kommunen:

- Det er klart, at vi sætter en stor ære i at være leverandør på vejbelysningen i vores hjemkommune. Det har vi været i mere end 10 år – også før kommunesammenlægningen, og vi har haft et forbilledligt samarbejde med Brønderslev Kommune, siger han og fortsætter: - Vi skal være konkurrencedygtige på både pris og kvalitet og er glade for, at kommunen har vægtet begge dele.

Udskiftningen af de 4.000 armaturer er fordelt med 1.000 armaturer om året de næste fire år. Det sker som en afvejning af en hurtig energibesparelse holdt op imod en prioritering af den nyeste teknologi:

- På den ene side vil vi gerne have udskiftet så mange armaturer som muligt i år, så vi kan få så stor en energibesparelse som muligt på den korte bane. På den anden side går udviklingen inden for LED så stærkt, at vi hvert år får nogle mere effektive lyskilder til rådighed, og derfor har vi valgt at fordele de 4000 armaturer over hele perioden. Under alle omstændigheder er det dog energibesparelsen og energitilskud fra staten, der betaler for udskiftningen, siger Karsten Frederiksen.

De nye armaturer sørger selv for at skrue ned på halv effekt midt om natten. Til gengæld er alle armaturer tændt hele natten, så det ikke - som nu – kun er hver anden, der er tændt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266