23948sdkhjf

Lindpro tænder lyset i Cityring-metroen

5000 lysarmaturer skal installeres på den kommende metrolinjes stationer.
Teknik- og servicevirksomheden Lindpro skal levere og installere specialdesignede lysarmaturer til de 17 nye stationer, som ventes at åbne i 2019, når Københavns Metro udvides med Cityringen.

Lindpro er netop begyndt på planlægningen af apteringen af de første metrostationer - det sidste lysarmatur tændes efter planen i 2019. I mellemtiden monterer og programmerer Lindpro cirka 5000 LED lysarmaturer, der er specialdesignet af Fagerhult.

- Bygherre har stillet særlige krav til belysningen på stationerne, så både LED armaturerne og måden de monteres på er designet specielt til formålet. Det betyder, at vi kommer til at arbejde på millimeters præcision. Alle kabler, kabelveje og armaturer skal monteres snorlige, ellers er der ikke plads, siger projektchef i Lindpro Brian Galberg.

I det hele taget er der tale om et komplekst projekt, hvor såvel beliggenhed ved trafikale knudepunkter som arbejdsplads under jorden uden adgang til dagslys stiller store krav til både projektledelse, logistik og planlægning af entreprisen.

- Vi er stolte over at skulle levere lys til den københavnske metro. Det er et spændende projekt, hvor vi kommer til at bringe vores stærkt specialiserede tekniske kompetencer i spil og levere optimale løsninger, der passer til den enkelte station, siger Brian Galberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298