23948sdkhjf

Tre danske projekter dyster om Mipim Awards

Danmark er repræsenteret i tre kategorier, når priserne uddeles i Cannes i næste måned
Musholm i Korsør, Gladsaxe Company House og Aabenraa Psykiatriske Hospital er blandt finalisterne til Mipim Awards 2016, der uddeles den 17. marts i forbindelse med årets store ejendomsmesse i sydfranske Cannes.

Ifølge en repræsentant for juryen var i alt otte danske projekter indsendt som forslag, og af disse fandt tre altså vej til den endelige nominering.

- Det er en stor ære at være med i opløbet til en af verdens helt store ejendomspriser. Ikke mindst med et projekt som udvidelsen af Musholm, som vi har tegnet for Muskelsvindfonden. Med udvidelsen viser vi nemlig, at design og arkitektur kan åbne for nye perspektiver og forene sociale ambitioner med et stærkt forretningskoncept, fortæller Anders Tyrrestrup, partner i Aart Architects.

Udvidelsen af Musholm rummer blandt andet 24 nye ferieboliger og en ny multihal, der giver besøgende uanset handicap mulighed for at få attraktive og fysisk udfordrende ferieoplevelser. Ved årets Mipim Awards er Musholm finalist i kategorien ”best hotel and turism resort”. Det er i øvrigt andet år i træk, at Aart Architects er med i opløbet til den prestigefulde pris. Sidste år var den danske tegnestue med Vannkanten i Stavanger blandt finalisterne i kategorien ”best residential development”.

Ud over Musholm dyster to andre danske projekter også om årets Mipim Awards. Det drejer sig om Aabenraa Psykiatriske Hospital, der er tegnet af White Arkitekter og Deve Architects og konkurrerer i kategorien "best healthcare development". I kategorien "best innovative green building" er Gladsaxe Company House, tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, blandt finalisterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094