23948sdkhjf

Konkurs-ekspert forventer flere henvendelser fra byggeriet

Early Warning er en gratis krisehjælp, hvor danske virksomheder kan henvende sig, når alarmklokkerne bimler, og konkursen står for døren. Den nationale projektleder for projektet i Danmark forventer at få en del henvendelser fra byggeriet i fremtiden.
Siden Early Warning så dagens lys i Danmark i marts har 140 virksomheder henvendt sig for at få hjælp. Konceptet, der stammer fra Holland, er en gratis-tjeneste, hvor virksomheder i nød kan henvende sig og få gode råd, når det virkelig brænder på.

Erfaringer fra Holland har vist, at over 50% af de konkurstruede virksomheder kan reddes, hvis de beder om hjælp i rette tid.

I Danmark er det de fem regionale væksthuse, der i første omgang håndterer henvendelserne virksomhederne. Der er indtil videre intet mønster at se i typen af firmaer, der henvender sig.

- Men byggebranchen er et af de steder, hvor vi forventer, at få en del henvendelser fremover, siger Svend Bøge, som er ansat i Væksthus Midtjylland og samtidig national projektleder for Early Warning.

Early Warning er i første omgang opbygget omkring 15 konsulenter fordelt på væksthusene. Projektet er finansieret af Erhvervs- og Byggestyrelsen og løber til og med 2010.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094