23948sdkhjf

Lindpro vil lægge en vinderkabale

Teknikfirmaet samler spidskompetencerne i seks teknikcentre, som skal give ensartet service i hele landet.
Lokal nærhed skal kombineres med ensartet serviceniveau i hele landet. Derfor fastlægger Lindpro nu en afdelingsstruktur, der består af godt 20 lokalafdelinger og seks teknikcentre.

Med den nye struktur skal Lindpro sikre, at ressourcerne lægges, hvor der er mest brug for dem.

Det er i teknikcentrene at Lindpro samler nogle af sine mest specialicerede kompetencer som stærkstrøm, sprinkler og VVS. I stedet for at have alle kompetencer i alle lokalcentre, skal hvert lokalcenter kunne trække på specialkompetencer fra det nærmeste af de seks teknikcentre,

Teknikcentrene ligger i København, Aarhus, Vejle, Esbjerg, Odense og Haarby.

- Det er i regioner, hvor aktivitetsniveauet er højere end andre steder og derfor har den bredere palette, siger Peter Kaas Hammer, adm. direktør hos Lindpro.

- Med de seks teknikcentre styrker vi vores position i de enkelte landsdele og sikrer samtidig konsistens i vores landsdækkende aktiviteter uden at gå på kompromis med den lokale nærhed til kunderne, som er essentiel for vores serviceforretning, siger han.

Derudover samler Lindpro entrepriseaktiviteterne i én landsdækkende enhed, som effektivt skal håndtere alle Lindpros større entrepriser.

Som teknik- og servicevirksomhed beskæftiger Lindpro sig med både service- og entrepriseaktiviteter. Begge områder løftes og styrkes med den nye organisering.

- Især når det gælder vores serviceaktiviteter ser vi et stort markedsmæssigt potentiale, som vi er klar til at imødekomme med teknikcentrene. For ved at samle vores spidskompetencer få steder, kan vi i langt højere grad specialisere og dygtiggøre os inden hvert område og dermed matcher vi fremtidens krav fra markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141