23948sdkhjf

Ombygning tager form i Aarhus

Med Risskov Entreprise som totalentreprenør indretter Bricks restaurant og 46 lejligheder i tidligere advokatdomicil.
På Frue Kirkeplads 4 i hjertet af Aarhus er Risskov Entreprise i fuld gang med en ombygning af den ejendom, som indtil midten af 2014 udgjorde advokatfirmaet Bech-Bruuns Aarhus-kontor.

Projektet gik i gang sidste sommer. Kælderen og stueetagen har allerede været i brug i lidt over en måned, idet Canblau den 2. januar slog dørene op for en ny tapas-restaurant.

- Det var nogle hektiske dage op til årsskiftet, fordi restauranten skulle have over 1.000 menuer klar i de første åbningsdage, men vi klarede afleveringen til tiden. Heldigvis har vi nogle dygtige underentreprenører, som leverer den nødvendige kvalitet, tid og pris. Uden dem havde det ikke kunnet lade sig gøre, fortæller Peder Skjærlund, der er teknisk direktør og partner i Risskov Entreprise.

I de tre etager oven på restauranten indrettes 46 lejligheder med en gennemsnitsstørrelse på godt 60 kvadratmeter. Lejlighederne skal afleveres til april.

- Vi er lidt pressede på pladsen. Vi bygger lige midt i Aarhus, hvor vi ikke kan spærre alverden af. Derfor har vi været nødt til at indrette byggepladsen i baggården, fortæller Peder Skjærlund.

Det er første gang, at Risskov Entreprise arbejder sammen med Bricks, og står det til Peder Skjærlund, bliver det ikke den sidste:

- Det er en utroligt spændende opgave, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med en bygherre, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Samarbejdet fungerer, og vi ser gode perspektiver i at fortsætte med andre projekter, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094