23948sdkhjf

Midtjysk entreprenør fortsætter væksteventyr

Omsætningen er steget med over 150 procent i løbet af de seneste fem år, som også har budt på massiv fremgang på bundlinjen.
C.C. Contractor er ikke gået på kompromis med evnen til at tjene penge, selv om Herning-entreprenørens omsætning er steget mærkbart i løbet af de sidste fem år. Regnskabsåret 2014/15 bød på det største overskud siden 2008/09, mens omsætningen lige nøjagtig rundede 700 mio. kr.

- Vi synes selv, det er et fint og fornuftigt regnskab, og vi er glade for, at vi ligger stabilt i forhold til de forventninger, vi havde på forhånd, siger adm. direktør Jørn From til Licitationen – Byggeriets Dagblad med et vist niveau af midtjysk beskedenhed i stemmen.

Omsætningen er steget med 156 procent på bare fem år, mens driftsresultatet er vokset med 228 procent i samme periode. Det betyder, at C.C. Contractor har øget overskudsgraden fra 4,3 procent i 2010/11 til 5,6 procent i det regnskabsår, der blev afsluttet med udgangen af september sidste år.

C.C. Contractor-direktøren afviser, at virksomheden skulle have en særlig formel for vækst liggende. Han peger i stedet på nogle lidt mere klassiske dyder som årsag til fremgangen.

Læs mere om årsagerne til C.C. Contractors fremgang her:

"Herning-entreprenør holder snuden i vækstsporet"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125