23948sdkhjf

Dana Lim indgår samarbejdsaftale med Eriksen Randers A/S

Dana Lim har netop indgået sin første samarbejdsaftale inden for gulvprodukter med en af Danmarks største grossister i gulvbranchen.
Det er Eriksen Randers A/S, som er Dana Lims nye samarbejdspartner. Det betyder, at det fulde Dana Lim gulvlim-produktprogram fremover kan købes gennem en af branchens største aktører.

- Vi er meget stolte af denne aftale, og har store forventninger til det kommende samarbejde med Eriksen Randers. Det er en solid, veldrevet virksomhed, der sætter godt købmandskab højt. Det er de samme dyder, som vi stræber efter i Dana Lim, så vi matcher hinanden på bedste vis, siger salgschef Jens Rasmussen, Dana Lim A/S.

For branchens kunder giver samarbejdet den fordel, at de har mulighed for at købe alle Dana Lims gulvlimprodukter ét sted. Det gælder hele programmet fra parketlim og linoliumlim over lim til tæpper, vinyl og kork. Desuden omfatter programmet spartelmasse til undergulve og fugemasse.

Eriksen Randers er førende inden for linoleum, vinyl, tæpper og tæppefliser.

- Vi ser frem til et udbytterigt samarbejde med Dana Lim på et tidspunkt, hvor gulvmarkedet er i fremdrift. Gennem de seneste år har vi oplevet en konstant vækst i omsætningen, siger salgschef Leif Busk, Eriksen Randers A/S.

Kilde: Dana Lim A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14