23948sdkhjf

Ny salgschef for grønne løsninger hos Schneider Electric

Schneider Electric har ansat Anders Løwe som sales manager med ansvar for salget af intelligente og energieffektive løsninger til bygninger.
Anders Løwe, 55, er ansat i Schneider Electric som Sales Manager. Han står i spidsen for det team, der sælger KNX, energimåling, datainstallationer og andre intelligente og energieffektive løsninger til bygninger.

- Branchen er inde i en spændende udvikling, hvor der kommer mere og mere automatik og teknik i de danske bygninger. Der bliver samtidig stillet større krav til både driftsikkerhed og energieffektiviteten, og her spiller Schneider Electric en central rolle med et markedets bredeste og mest innovative sortimenter inden for produkter og løsninger til at sikre effektiviteten i de danske bygninger, siger Anders Løwe.

Han kommer fra en stilling som salgschef hos teknikgrossisten Lemvig-Müller og har tidligere arbejdet en årrække i Louis Poulsen. Oprindeligt er Anders Løwe uddannet elektroingeniør og har mere end 25 års erfaring inden for proces- og teknikindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079