23948sdkhjf

Idealcombi vil ansætte danske sælgere i England

Vinduesfabrikkens britiske selskab har sprængt sine budgetter og søger flere projektsælgere. De må meget gerne være danske, lyder det fra salgsdirektør.
Det er travlt hos Idealcombi for tiden. I sidste uge offentliggjorde virksomheden, at der skal ansættes 20-25 nye medarbejdere i produktionen . Nu er turen kommet til Storbritannien, hvor Idealcombi blandt andet mangler projektsælgere.

- Vi har så mange projekter i pipeline på det britiske marked, at vi er sprunget over 2016 og gået direkte til 2017-budgettet. Det er afgørende, at vi får sat holdet nu, så vi kan fastholde den positive kurs, vi er inde på, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Idealcombi flyttede sidste forår til nye og større lokaler i Milton Keynes. Kontoret beskæftiger i dag 25 medarbejdere, hvoraf to er danske. Står det til Claus Winther, må andelen af ansatte med dansk pas gerne blive højere. Danske sælgere er nemlig bedre klædt på til at honorere de krav, som Idealcombi stiller til sit salgsteam.

- Måden man sælger på i England, er ikke den samme som i Danmark. I England er salgsprocessen brudt ned i specialer, men vi har succes med, at det er de samme mennesker, man møder hele vejen igennem. Sælgeren kende projektet i detaljer og være i stand til at varetage hele processen. Det reducerer risikoen for misforståelser, siger Claus Winther.

De kulturelle forskelle i salgsarbejdet gør det svært for Idealcombi at rekruttere i England, og Claus Winther håber derfor at finde danske projektsælgere, der har mod på nye udfordringer det britiske marked:

- Sidder der en super velkørende projektsælger derude, der gerne vil prøve sig af i udlandet, så er det her muligheden for at komme afsted med det helt rigtige produkt under armen, siger Claus Winther, der ser alle muligheder for, at Storbritannien bliver Idealcombis næste hovedmarked:

- Vi startede i en campingvogn for 14 år siden og henter i dag en fjerdedel af vores samlede omsætning i England. PVC er fortsat hovedproduktet, men der er en vending på vej, og briterne får mere og mere fokus på træ-alu. Hvis udviklingen forløber som i Danmark, Kan det britiske marked blive lige så stort for os som det danske, vurderer han.

Han knytter ikke mindst sine forhåbninger til serierne; Frame og Nation, som Idealcombi omkring årsskiftet introducerede i en opdateret udgave under overskriften ”New Green Generation”. Begge serier lever i den nye udgave op til de forventede, danske 2020-krav og sendes efter planen på markedet i England efter sommerferien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094