23948sdkhjf

MCH klar med totalentreprise-udbud

Nu skal der udarbejdes konkrete bud på fornyelsen af MCH Messecenter Herning.
MCH Messecenter Herning og messecenter-området skal fornyes, så der skabes en bedre helhed i området og en bedre sammenhæng med Herning By.

Samtidig er planen at etablere en overdækket forbindelse – den såkaldte River of Time – mellem messehallerne og multiarenaen Boxen.

Realdania og Herning Kommune har bevilget henholdsvis 150 og 50 millioner kroner til arbejdet og er nu klar til at udbyde projektet i totalentreprise. De bud, der kommer ind, vil blive bedømt af en komité med repræsentanter fra både Realdania, MCH og Herning Kommune. Derudover vil en række fagdommere og tekniske rådgivere bedømme den faglige kvalitet af projekterne.

- Det bliver interessant at se en række bud på, hvordan den definerede opgave kan løses. For os handler det om at sikre, at vores kunder og gæster også i fremtiden får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH.

Også Realdania ser også frem til nogle konkrete bud på Fremtidens MCH:

- Mange års knopskydning af nyt byggeri ved Messecenter Herning har skabt behovet for en ny helhedsløsning for området, og vi er rigtig glade for med vores støtte at kunne bidrag til en fremtidssikring af infrastrukturen omkring messecentret. Det er vigtigt for Messecenter Herning som et dynamisk kraftcenter i regionen, siger filantropidirektør Anne Skovbro.

Tre hovedopgaver
Fokus i udbuddet vil være at styrke MCH Messecenter Herning som sammenhængende oplevelsestilbud, at gøre gæsternes oplevelse endnu bedre, og at styrke sammenhængen mellem MCH Messecenter Herning og selve Herning.

Det betyder, at der vil være tre hovedopgaver: Et helhedsgreb for MCH-området, et nyt ankomstområde ved Jyske Bank Boxen, og et sammenhængende arkadeforløb mellem messehallerne – altså River of Time.

Målet er, at i hvert fald det nye ankomstområde vil stå klar i starten af 2018. Samtidig skal så meget som muligt af det resterende arbejde også står klar på det tidspunkt. A-VM i ishockey afvikles i Jyske Bank Boxen i maj 2018.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.106