23948sdkhjf

Bus til Byggeri ’16 sikrer gode relationer

Byggecentre sender flere hundrede busser pakket med tusindvis af håndværkere til messe i Fredericia.
Flere end 400 byggecentre over hele landet er godt i gang med tilmeldingerne til deres fælles busture til Byggeri ’16 i begyndelsen af marts.

Når busserne proppet med håndværkere og andre folk fra byggeriet triller ind på parkeringspladsen ved Messe C i Fredericia, vil Roslev Trælasthandel A/S fra Skive være et af de mange byggecentre, der har inviteret de lokale mestre på en fællestur til byggerimessen.

80 færinger kommer med privatfly

Når Byggeri ’16 tirsdag 1. marts slår dørene op, vil 80 færøske håndværkere være blandt de op mod 30.000 besøgende.

Det er XL-Byg i Thorshavn, der har inviteret valgt at flyve de 80 håndværkere til Danmark i privatfly for at deltage på messen.

- Det viser interessen for messen fra hele Norden. Oven i købet har XL-Byg så valgt at flyve dem ind med privatfly. Det synes vi arrangører er et meget godt udtryk for, hvor stor betydning messen har som mødested for branchen, siger administrerende direktør Palle Thomsen fra Brancheforeningen Danske Byggecentre.
- Jeg glæder mig til at få en hyggelig dag i branchens tegn. Vi bliver omkring 250-300 personer, som vi sætter på busser på åbningsdagen og så får vi en kollegial hyggetur ud af det med noget godt at spise undervejs, siger Lars Lauge Jensen, salgsdirektør XL-Byg Roslev Trælast.

Byggerimessen blev holdt første gang i 1985, og siden har antallet af besøgende ligget stabilt mellem 25.000 og 30.000. Messen tiltrækker endda håndværkere fra steder så langvejs fra som både Sverige og Norge. Så langt kommer Mikkel Pedersen dog ikke fra. Han nøjes med at tage bussen fra Bygma i Roskilde:

- Det er tredje gang, jeg skal afsted på sådan en tur. Jeg synes, det er et fedt arrangement, og det er godt at møde både sælgere, kollegaer og andre potentielle samarbejdspartnere på et mere uformelt plan, end i byggemarkedet. Det gør, at man får knyttet nogle nye kontakter og får nogle snakke, som man ellers ikke ville have fået, siger Mikkel Pedersen, indehaver af Snedkerdrengen i Roskilde.

Personligt møde batter
En evaluering af den sidste byggerimesse i 2014 viser også, at 96 procent af de besøgende vægter den personlige dialog med udstillerne højt.

Samtidig svarede over 90 procent af de besøgende i evalueringen, at de var tilfredse med messens forløb. Hos Roslev Trælasthandel er busturene netop en del af forklaringen på den store tilfredshed blandt gæsterne.

- Vi har arrangeret de ture her lige siden byggemessen i sin tid startede, og det har været lige sjovt hver gang. Den betyder, at vi får knyttet nogle gode relationer og får nogle gode snakke, hvor fagligheden er i top. På den måde bliver vores kunder klædt godt på rent fagligt, så de ved, hvad der kommer af nye produkter fremadrettet, siger Lars Lauge Jensen, salgschef i Roslev Trælasthandel A/S.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Byggeri' 16.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11