23948sdkhjf

Kæmpekontrakt til OKNygaard

Anlægsgartneren overtager ansvaret for pleje og vedligeholdelse af DSB's udendørsarealer over hele landet.
OKNygaard, der er et af landets største anlægsgartnerfirmaer, har vundet opgaven med totalpleje af DSB’s områder.

Kontrakten gælder en periode på fem år og omfatter cirka 300 adresser fordelt over hele landet med et samlet areal på cirka 244 hektar.

Opgaven lyder på totalpleje af områderne. Det indebærer blandt andet pleje og vedligeholdelse af de grønne områder, ukrudtskontrol på sporstrækninger, renholdelse samt saltning og snerydning.

Den store geografiske spredning er med til at gøre opgaven særligt krævende, og ifølge direktør Ole Kjærgaard er det kombinationen af landsdækkende tilstedeværelse og stærk lokal forankring, der har sikret OKNygaard kontrakten.

- Vi har fra starten satset på netop lokal forankring. Det gør det lettere og hurtigere at foretage tilsyn, holde opsyn og at praktisere rettidig omhu, siger han.

OKNygaard har siden 2012 vedligeholdt DBSs områder på udvalgte strækninger i Jylland. Det er dette samarbejde, som nu udvides til at omfatte hele landet.

- Vi ved, at DSB forventer et højt fagligt niveau, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Siden 2012 har vi opbygget et godt samarbejde, hvor vi har fundet frem til den optimale styring af projekterne og den optimale kommunikation. Det er et meget givende samarbejde, som vi ser frem til at fortsætte de kommende år, udtaler Gert Brøgger, afdelingsleder for storkundeafdelingen i OKNygaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.85