23948sdkhjf

Cembrit udvider produktionen

Stor millioninvestering gør virksomheden i stand til at imødekomme stigende efterspørgsel på facadeplader og vindspærreløsninger.
I 2014 tog Cembrit hul på en omfattende investering i Ungarn, hvor et nyrenoveret fabriksanlæg skal forsyne de europæiske markeder med facadeplader. Produktionen er i gang, og fabrikken når fuld kapacitet i løbet af 2016.

- Vi har ryddet bygningen fuldstændigt og sat nye maskiner ind, så anlægget nu fremstår som en helt ny fabrik, fortæller direktør Mogens Fisker, da Building Supply møder ham på Cembrits stand på åbningsdagen af Byggeri-messen.

Med investeringen, der løber op i et trecifret millionbeløb, flyttes Cembrits produktion af facadeplader fra Finland til Ungarn. Det frigiver samtidig kapacitet på den finske fabrik, som udnyttes til at skrue op for produktionen af vindspærreplader, hvor efterspørgslen er kraftigt stigende.

- Det er ingen hemmelighed, at vores vindspærreprodukter i fibercement har tabt markedsandele til magnesiumpladerne, fordi det var et billigere produkt. Det har så vist sig at være for billigt, og det mærker vi nu i form af øget efterspørgsel, siger Mogens Fisker med henvisning til problemerne med MgO-pladerne, som tegner til at blive en af danmarkshistoriens største byggeskandaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093