23948sdkhjf

Projekt Sportscenter

PARKEN Sport & Entertainment A/S har tiltrådt at erhverve 70% af et nystiftet italiensk selskab med option på erhvervelse af den grund i Sydeuropa, hvorpå et topmoderne sports- og fritidscenter skal opføres.
Som meddelt i selskabsmeddelelse nr. 7 af 19. maj har PARKEN Sport & Entertainment A/S foretaget drøftelser omkring etablering af et topmoderne sports- og fritidscenter i Sydeuropa.

Bestyrelsen for PARKEN Sport & Entertainment A/S har d.d. tiltrådt at erhverve 70% af et nystiftet italiensk selskab med option på erhvervelse af den grund hvorpå centret skal opføres.

Aktierne er erhvervet af PACECO Aps., et datterselskab af Advanced Renewable Energy Ltd., som er et selskab med store investeringer i alternativ energi i bl.a. Syditalien og et selskab med et stort lokalt kontaktnetværk, som giver optimale muligheder for at gennemføre et stort byggeprojekt.

Projektets forretningside udnytter PARKEN Sport & Entertainment A/S' dokumenterede kompetencer - herunder erfaringen fra det meget succesfulde salg af 761 feriehuse i Lalandia Billund, drift af 36 fitness-centre i Fitness.dk A/S, centerdrift i Lalandia samt sportslig know how fra FCK Håndbold og F.C.
København.

Endvidere forventer PARKEN Sport & Entertainment A/S, at selskabets omfangsrige kundeportefølje (såvel privatpersoner som virksomheder) vil være relevant i forbindelse med projektet.

Grunden er på 68 ha, og er beliggende ved byen Montepaone i Calibrien i Syditalien. Det til grunden hørende projekt planlægges at skulle indeholde 684 lejligheder samt et moderne sports- og fritidscenter med topprofessionelle faciliteter. Salgsprocessen forventes påbegyndt i foråret 2009 og anlægget forventes færdiggjort i løbet af 2012.

Aftalen er betinget af flere forhold, hvorunder vedtagelse af lokalplan samt opnåelse af byggetilladelse er de væsentligste.

Der pågår fortsat forhandling med relevante samarbejdspartnere - herunder rådgivende ingeniører, finansieringskilder og en turoperatør.

Kilde: PARKEN Sport & Entertainment

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094