23948sdkhjf

Lemvigh-Müller holder husmesse på vandet

Lemvigh-Müller har chartret Oslobåden og fylder den med 1800 erhvervs- og branchefolk til stor, flydende fagmesse.
I dag den 8. marts slår Oslobåden bovporten op for nogle ganske andre passagerer end normalt. Lemvigh-Müller har nemlig chartret den store færge og fylder den med op til 1800 erhvervs- og branchefolk fra dansk industri, installationsbranchen og byggesektoren, mere end 150 førende producenter fra den tekniske verden og spændende oplægsholdere.

Anledningen til det utraditionelle rykind på Oslobåden er Lemvigh-Müllers store messe og branche-event ”Leverandørdagen” - der som noget helt nyt i år er blevet mobil. Færgedækket er ryddet og erobret af en lang række udstillere.

I nat sejler færgen videre til Aarhus, hvor den ligger i havn i morgen den 9. marts. Det er med andre ord nemt for virksomheder både øst og vest for Storebælt at deltage.

De mange mennesker er med ombord for at gøre forretning, pleje netværket og blive opdateret på produktnyheder, teknologiske trends, markedstendenser og branchenyt.

Lemvigh-Müller vil bl.a. orientere om ”Løsningshuset”, som er et webbaseret dialogværktøj, som samler og giver et overblik over de optimeringsmuligheder, der er i samarbejdet med Lemvigh-Müller.

Konceptet udspringer af, at Lemvigh-Müller har redefineret den klassiske grossistrolle og ikke kun er en logistikpartner, der flytter varer fra A til B, men også en kompetencepartner, der ’flytter forretning’ ved at tilbyde løsninger indenfor bl.a. certifikathåndtering, indkøbsoptimering, lagerstyring, teknisk support og kompetenceudvikling.

Leverandørdag for syvende gang
Det er syvende gang, at Lemvigh-Müller afholder Leverandørdag. Navnet kommer sig af, at det til at begynde med var et arrangement, der havde til formål at styrke Lemvigh-Müllers samarbejde med leverandørerne, skabe en fælles forståelse for mulighederne på de forskellige markeder og dele den nyeste produktviden.

Gennem årene har Leverandørdagen udviklet sig til at være en stor og populær brancheevent for såvel førende producenter som virksomheder i industrien, installationsbranchen og byggesektoren.

Så stor og populær at Lemvigh-Müller i år har valgt at rykke teltpælene op fra konferencecenter Legoland, som de seneste tre år har dannet ramme om arrangementet, og i stedet indtage Oslobåden ”Crown Seaways”, der har plads og kapacitet til flere tusinde mennesker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112