23948sdkhjf

Polemik om nystiftet byggeselskab

Det konkursramte typehusfirma Holmsø Husets hjemmeside, logo, firmabiler og projekter er overtaget af det nystiftede Han Herred Byg ApS. Det eneste, der ikke er fulgt med over i det nye selskab, er gælden på 800 mio. kr. Direktør i Han Herred Byg afviser, at Holmsø Huset lever videre i det nye selskab.
Kreditorerne til det konkursramte Holmsø Huset er frustrerede. For mens man kæmper med at få sine tilgodehavender, så lever Holmsø Huset videre i det nystiftede Han Herred Byg Aps. Virksomheden har overtaget logo, hjemmeside, projekter – det eneste, man ikke har taget med over i det nye selskab, er den 800 mio. kr. store gæld.

Den tidligere adm. direktør i Holmsø Huset, Anders Jørgen Sønderstrup, er nu projektdirektør i Han Herred Byg, der udadtil imidlertid tegnes af kommerciel direktør, ingeniør Lars Christiansen, der afviser overfor Morgenavisen Jyllandsposten, at Han Herred Byg reelt er en videreførelse af Holmsø Huset.

- Det er et nyt selskab, men du skal tale med Anders Jørgen Sønderstrup, siger Lars Christiansen, der kan oplyse, at det går udmærket for det nye selskab, der ifølge ham har købt rettighederne til typehusene af Holmsø Huset.

Malermester Jan Bodin i Aabybro, der har tabt 200.000 kr. på konkursen, mener ikke, at der er tale om et nyt selskab.

- Der er slet ingen tvivl om, at det bare er Holmsø Huset, der kører videre. Logoet er det samme, i begyndelsen var e-mail-adressen den samme. Byggelederne er de samme, og referencerne er de samme, selv om de går 10 år tilbage. Selv firmabilerne er de samme, siger Jan Bodin til Jyllandsposten.

Kilde: EpN

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188