23948sdkhjf

Unidrain til kamp mod efterligninger

Vil forsvare og beskytte sit patent mod ny efterligning af iværksætter-succesen med det vægplacerede gulvafløb.
Det er dette årtis mest spændende designfornyelse i badeværelset. Det er dette årtis vel nok største danske iværksætter-succes. Og nu kæmper virksomheden mod en konkurrent, der har kopieret den patenterede opfindelse.

Det er firmaet Unidrain A/S i Farum, der netop har gjort indsigelse mod endnu en efterligning af det vægplacerede gulvafløb til brusenichen. Unidrains advokat har kontaktet Purus A/S og påpeget, at virksomhedens nye gulvafløb - Purus Line - krænker Unidrains europæiske patent, EP 1 287 213 EP/DK. Hvis patentet stadfæstes, vil Unidrain kræve salget af Purus Line standset straks og samtidig kræve økonomisk erstatning for den tabte omsætning.

Det helt specielle og nyskabende ved Unidrains afløb er, at det ikke er placeret midt på gulvet, men ude langs væggen. Denne forskel forvandler afløbet fra blot at være et hul i gulvet til at blive et flot og aktivt designelement i husets dyreste rum. Samtidig giver vægplaceringen en lang række praktiske fordele.

Systemet, der er patenteret i det meste af verden, er udviklet af Unidrain i et tæt samarbejde med byggeriets to førende forskningsinstitutter, Teknologisk Institut og Statens Byggeforskningsinstitut (By & Byg). Afløbet overholder alle gældende normer for afløbsinstallationer og er VA-godkendt.

Kilde: Unidrain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096