23948sdkhjf

Byggeriet af NærHeden er gået i gang

CC Contractor bygger et nyt, moderne center for springgymnastik, og inden længe begynder byggemodning af det tilstødende område i Hedehusenes nye bydel.
Et 65 hektar stort område i Høje-Taastrup Kommune skal i løbet af de kommende tyve år udvikles til ny bydel med op mod 3.000 boliger samt institutioner, butikker og kontorerhverv.

Høje-Taastrup Kommune har netop taget første spadestik til det første byggeri NærHeden, som den nye bydel er døbt. Det er CC Contractor, der opfører et nyt center for springgymnastik i samarbejde med Cubo, Midtconsult og Mutopia.

Springcenteret kommer til at ligge centralt på det grønne ’loop’, der skal binde den nye bydel og det eksisterende Hedehusene sammen. Ole Møller, som er projektdirektør for NærHeden, ser frem til at se springcentret skyde op og glæder sig over, at det første byggeri kommer til at rumme et folkeligt idrætstilbud:

- En af de bærende visioner for udviklingen af NærHeden er at skabe en bydel for mennesker, hvor der er særligt gode muligheder et aktivt fritidsliv. At det første byggeri bliver Høje-Taastrup Kommunes nye center til springgymnastik understreger på alle måder, at kommunen bakker op omkring projektet, siger projektdirektøren.

Samtidig med byggeriet af springcentret går NærHeden i gang med at byggemodne. Lige øst for springcenteret anlægges et fælles ude-køkken og byhaver. Derudover bliver der arbejdet med forsyninger, omlagt veje og anlagt et p-areal i tilknytning til springcenteret. Endelig anlægges 1. etape af det grønne loop.

Når arbejdet med lokalplanen for NærHeden afsluttes i efteråret 2016, bliver det muligt at opføre boliger, institutioner, butikker og kontorerhverv i NærHeden. NærHeden er allerede nu i dialog med interesserede investorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109