23948sdkhjf

Brøndby-entreprenør køres i stilling til stor baneopgave

MJ Eriksson indstilles til kontrakt på en af Ringsted-Femern Banens helt centrale entrepriser.
Efter evaluering af fire indkomne tilbud har Banedanmark valgt at indstille MJ Eriksson A/S til kontrakten på jordentreprisen i forbindelse med etableringen af Ringsted-Femern Banen.

Kontrakten forventes indgået om en måneds tid.

- Vi er tilfredse med at have fået fire spændende bud fra udenlandske og danske tilbudsgivere med stærke referencer fra lignende projekter. Det har givet os en skarp konkurrence på en central opgave på Ringsted-Femern Banen, siger projektdirektør Jens Ole Kaslund.

Kontrakten indeholder jord- og afvandingsarbejder på strækningen fra Ringsted til Nykøbing Falster. Dertil kommer blandt meget andet flere broarbejder over vandløb og faunapassager samt etablering af cirka 16 kilimeter støjskærme langs hele på strækningen.

Ved Glumsø gøres der klar til anlæg af en helt ny dobbeltsporet jernbane over en strækning på cirka 4 kilometer. Mellem Vordingborg og Nykøbing Falster gøres der klar til et nyt spor ved siden af det eksisterende spor.

Opgaven med at udføre de omfattende jord- og afvandingsarbejder sættes i gang i løbet af 2017 og forventes færdigt i løbet af 2021.

Jord- og afvandingsarbejderne er et led i den samlede opgradering af Ringsted-Femern Banen forud for åbningen af kyst-kyst forbindelsen til Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079