23948sdkhjf

Nordjysk byggefirma tredobler resultatet

Arne Andersen - Vrå A/S melder om fremgang.
Byggeaktiviteten stiger i Nordjylland, og det kan aflæses i årsregnskabet for 2015 for byggevirksomheden Arne Andersen - Vrå A/S.

Det viser en stigning i omsætningen fra 325 millioner kroner i 2014 til 426 millioner kroner sidste år. Det fremgår af en pressemeddelelse, som selskabet har udsendt.

Resultatet efter skat voksede relativt set endnu mere til 14 millioner kroner sidste år mod 5 millioner kroner året før.

Nordjylland fylder mere
- Vi har i 2015 haft et målrettet fokus på balancestyring og har i den forbindelse nedbragt vores varebeholdning betragteligt. Det har givet os ressourcerne til at kunne fokusere mere intensivt på vores kerneforretning, siger direktør og ejer Arne Andersen.

De nordjyske byggeprojekter er kommet til at fylde mere i forretningen i løbet af 2015, så virksomhedens primære aktivitet har været i Nordjylland.

Blandt sidste års store byggeopgaver har været renovering af 800 lejligheder på Løvvangen i Nørresundby, renovering af 280 lejligheder på Blåkildevej i Aalborg Øst og nyopførsel af 32 lejligheder og 89 ungdomsboliger på Østerbro Brygge i Aalborg.

Medarbejderstaben udvidet
Den øgede travlhed har betydet behov for nyansættelser.

Arne Andersen - Vrå har siden starten af 2015 udvidet medarbejderstaben fra 102 til 120.

- Og allerede på nuværende tidspunkt ser vores ordrebog for 2016 yderst fornuftig ud. Hvis markedet fortsætter den positive udvikling, vi har set i 2015, er vi naturligvis klar til ekspansion på både medarbejder- og opgavesiden, siger Arne Andersen.

Virksomhedens egenkapital var ved årsskiftet på 40 millioner kroner og soliditeten på 25 procent.

Arne Andersen - Vrå har i 2015 forrentet den gennemsnitlige egenkapital med godt 42 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109