23948sdkhjf

JJW vinder kæmperenovering

Fem højhuse udgør første etape af Danmarkshistoriens hidtil største renoveringsprojekt.
Med et samlet budget på 4,5 milliarder kroner er renoveringen af Brøndby Strand Parkerne Danmarkshistoriens største renoveringsprojekt. I alt skal der renoveres 2.700 boliger, bygninger og friarealer.

Målet med helhedsplanen, den såkaldte HP4, er at udvikle en sammenhængende og levende bydel med bæredygtighed som gennemgående tema.

Team JJW Arkitekter er netop udpeget som totalrådgiver af første etape af HP4, der består i at renovere fem højhuse, samt tilhørende renovering af udearealer og p-kældre.

- Vi er både stolte og ydmyge over at gribe Grønby Strand Stafetten og virkeliggøre første etape af visionerne. Vi ved, at vi går ind og rører ved noget meget centralt i beboernes hverdag, hver gang vi går i gang med et renoveringsprojekt, siger Ole Hornbek, kreativ direktør for by & bolig hos JJW Arkitekter, til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Foruden JJW består det vindende team af Danakon rådgivende ingeniører, Torkil Laursen rådgivende ingeniører, Dansk Energi Management & Esbensen og Teknologisk Institut som underrådgivere.


Læs hele historien her (kræver abonnement):

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156