23948sdkhjf

Hustømrerne ansætter ny tilbudschef

45-årige Henrik Terkelsen er hentet i Enemærke & Petersen.
Efter et par måneder uden tilbudschef har Hustømrerne nu fundet afløseren for Klaus Jensen, der stoppede i januar.

Fredag den 1. april havde Henrik Terkelsen første arbejdsdag på Katrinebjergvej i Aarhus N, hvorfra han skal varetage den daglige kundekontakt og binde virksomhedens tre afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa endnu bedre sammen.

Henrik Terkelsen får også til opgave at arbejde med Hustømrernes pipeline og udvikle nye procedurer til koordinering mellem produktion og indkøb.

Han kommer senest fra stilling som tilbudsleder gennem knap tre år hos Enemærke og Pedersen. CV’et tæller desuden ansættelser som kalkulatør hos MMT, NCC og Skanska samt byggeleder hos C.G. Jensen.

- Henrik har et kæmpe lokalt kendskab og netværk og en lang erfaring, vi kan trække på, siger afdelingschef Poul-Erik Nielsen og fortsætter:

- Henrik kommer ind i firmaet på et tidspunkt, hvor vi er kommet godt i gang med en række nye systemer, vi bruger i tilbudsarbejdet. Samtidig er der kommet mere flow i markedet, så vi har mulighed for at være mere strategiske i valg af opgaver. Henrik har derfor rig mulighed for at udvikle tilbudsafdelingen i nye spændende retninger. Og det er han helt klar på.

Henrik Terkelsen er 45 år, gift med to børn og bosiddende i Højbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109