23948sdkhjf

Outrup Vinduer & Døre tæt på rekordoverskud

Væksten fortsætter hos den nordvestjyske vinduesproducent, som nu er en del af Inwido-koncernen.
For andet år i træk kan Outrup Vinduer & Døre glæde sig over, at indtjeningen steg i det seneste regnskabsår. Vinduesproducenten tjente sidste år 27 mio. kr. før skat, og det er kun et par millioner fra rekordoverskuddet i 2007.

Direktør Mogens Ringgaard kommenterer af princip ikke på virksomhedens resultater, men af ledelsesberetningen fremgår det dog, at overskuddet er godkendt:

”Regnskabsåret 2015 har været tilfredsstillende for Outrup Vinduer & Døre A/S. Der forventes ligeledes et tilfredsstillende resultat for 2016.”

En del af æren for det pæne resultat skal formentlig tilskrives den rekordstore ordre på cirka 1.500 vinduer og døre til en renovering af 280 lejligheder på Islands Brygge i København, som Outrup Vinduer & Døre fik i sommer.

Ejerskab overtages af Inwido
Også på medarbejdersiden oplever den nordvestjyske vinduesproducent fremgang. På fem år er antallet af medarbejdere således øget med 50 procent, så Outrup Vinduer & Døre i dag beskæftiger omkring 150 ansatte.

Outrup Vinduer & Døre blev grundlagt i 1968 af Harry Ringgaard, som er far til den nuværende direktør, Mogens Ringgaard. Han meddelte for få uger siden, at ejerskabet af virksomheden overgår til Inwido-koncernen i en slags glidende generationsskifte, hvor Inwido-først overtager 25 procent af aktierne.

De resterende aktier overtages i henholdsvis januar 2018 (65 procent) og januar 2019 (10 procent).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109