23948sdkhjf

Vedligeholdelse af profiler gøres enklere på Building Supply

Fra mandag den 7. juli bliver det nemmere at vedligeholde og administrere medlemskabet på vores brancheportaler, hvis Jeres virksomhed er oprettet på flere portaler.
De virksomheder, der er oprettet med profiler på flere af vores brancheportaler får det nu langt lettere. Alle profiler samles nemlig til én og alle opslag vil blive samlet herunder.

Ændringen gennemføres i weekenden 5.-6. juli 2008 og vil være tilgængelig fra mandag den 7. juli. Administratorerne for de pågældende virksomheder har modtaget en mail herom. I forbindelse med ændringen vil portalerne være lukket ned i en periode i weekenden.

For de virksomheder, der blot har medlemskab på en enkelt portal, får denne ændring ikke indflydelse – ud over at enkelte brugernavne kan blive ændret.

Ændring af brugernavne
Brugernavnene skal fremover være unikke på tværs af vores portaler, og derfor har det været nødvendigt at ændre på de brugernavne, der var identiske. Der vil blive udsendt en mail til de brugere, som denne ændring får indflydelse på.

Vi forventer, at profilsammenlægningen bliver gennemført uden de store problemer.

Men hvis du har spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 72 28 69 70, så står vi klar til at hjælpe dig!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094