23948sdkhjf

JFP runder milliarden i 2016

En særdeles god ordrebeholdning giver forventninger om regnskabsrekord for sjette år i træk.
Når Jørgen Friis Poulsen A/S (JFP) i løbet af kort tid udsender sit 2015-regnskab, er resultatet et overskud på 46 millioner kroner før skat ud af en omsætning på 770 millioner kroner.

Det svarer til en vækst i både omsætning og indtjening på 30 procent og sikrer den midtjyske totalentreprenør endnu et rekordår. I 2016 forventer ledelsen, at omsætningen vil overstige en milliard kroner.

- Vi har en særdeles god ordrebeholdning – også ordrer, der rækker langt ud i fremtiden. Vi forventer at omsætte for cirka 1,1 milliarder kroner i 2016, og i lighed med tidligere år forventer vi, at vores indtjening i 2016 følger væksten i omsætningen, siger administrerende direktør, Jesper Friis Kühlwein Poulsen, der er anden generation i det hastigt voksende familiefirma.

Netop det faktum, at indtjeningen stiger i takt med omsætningen, glæder direktøren sig særligt over. Overskudsgraden på 6,1 procent fra 2014 er i 2015 fulgt op med en overskudsgrad på 6,0 procent:

- Det giver ro og tryghed for medarbejdere, underleverandører og bygherrer, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Ro på i 2017
Efter fem år med voldsom vækst, og med udsigten til endnu en regnskabsrekord i 2016, lægger JFP an til, at 2017 skal være et mere stille år.

- Det er vigtigt for vores firma og organisation med et år, hvor alle de nye medarbejdere får tid til at falde på plads i JFP og lære vores ånd og værdier at kende. Vores kunder skal opleve os som troværdige, løsningsorienterede og handlekraftige. Det kræver, at vi har styr på detaljen, hvilket stiller krav om en stabil og sund organisation, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

Med 2015-resultatet råder JFP nu over en egenkapital på mere end 100 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126