23948sdkhjf

Den bedste arkitektur i træ er samlet på nettet

Træhuse er populære. Derfor har Træinformation nu samlet nogle af de bedste eksempler på vellykkede træhuse i en netbaseret guide med cirka 200 udvalgte projekter. Premiere på www.arkitrae.dk
Arkitrae.dk er Danmarks første og eneste netbaserede guide om træ og arkitektur. Her kan alle, der interesserer sig for træ og arkitektur, få adgang til en projektdatabase og løbende få nyheder og viden om anvendelse af træ i moderne arkitektur.

Guiden, der er udviklet af Træinformation med økonomisk støtte fra Skov- og Naturstyrelsens Produktudviklingsordning, skal fremover være med til at inspirere og øge interessen for anvendelse af træ i arkitektoniske sammenhænge.

Læs også: Ny dansk konference vil have mere træ i byggeriet

- Ambitionen har været at skabe overblik over en disciplin indenfor arkitekturen, nemlig det træbaserede byggeri. Mange af de bedste arkitekter har i de senere år vist stor iderigdom og anvist nye veje for anvendelser af træ i byggeri. Det vellykkede arkitektoniske udtryk har således været et vigtigt kriterium for udvælgelse af de ca. 200 projekter, som vi foreløbigt har samlet, siger arkitekt og projektleder Dorthe Bech-Nielsen i forbindelse med åbningen af den netbaserede guide.
Kilde: Arkitektur i Træ -

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172