23948sdkhjf

Vil spare installatører for administrativt bøvl

Brdr. Dahl allierer sig med softwarepartner for at hjælpe sine kunder med papirarbejdet.
Lange aftener og weekender med uoverskueligt papirarbejde kan være slut for installatørerne, lover grossistvirksomheden Brødrene Dahl.

Et nyt samarbejde mellem Brødrene Dahl har indgået et partnerskab med Freesoft, som er leverandøre af regnskabs- og timesagsstyringsprogrammer til håndværkere om en digital bestillingsløsning.

Med ordningen kan installatører få viderefaktureret bestillinger til dagsaktuelle priser, og som installatør får man adgang til en sin egen profil i systemet og kan vælge mellem 160.000 varer.

Når han har lavet sit tilbud, bestiller man nemt varerne hos Brødrene Dahl. Herefter sendes fakturaen automatisk til installatørens regnskabsprogram, og samtidig ryger leverancerne med fuldt opdaterede priser direkte ind på den tilhørende ordreseddel.

- Der er ikke et stykke papir på bordet. Vi har bygget en digital motorvej mellem Freesoft og bd.dk, så alt det administrative kan køre på en smart måde og hverdagen bliver så nem som mulig for installatørerne. Deres ekspertise er håndværket og ikke papirarbejde, og vi ved, at mange kæmper en kamp for at holde styr på det. Jo mere vi kan digitalisere processen fra tilbud til slutfaktura, des lavere er risikoen for fejl og svipsere, siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125