23948sdkhjf

Kærsgaard & Andersen bag 44 familieboliger

Nybyggeri til 88 millioner kroner skal stå færdigt ved udgangen af 2017.
Sundby-Hvorup Boligselskab er kommet et stort skridt nærmere det første spadestik til 44 familieboliger i Lindholm Søpark i Nørresundby ved Aalborg.

En projektkonkurrence har netop fundet sin afgørelse med Kærsgaard & Andersen som vinder i samarbejde med Orbicon, Rosseel’s Tegnestue og Labland. Går alt efter planen, vil byggeriet til 88 mio. kr. stå færdigt ved udgangen af 2017.

- Lindholm Søpark har med sin unikke natur og centrale placering et stort potentiale til at udvikle sig til et levende beboelses- og naturområde. Med de 44 nye familieboliger tager vi nu endnu et skridt i den rigtige retning, siger direktør i Sundby-Hvorup Boligselskab, Jens Erik Grøn.

Boligselskabet har allerede 252 boliger i Lindholm Søpark i et byggeri, der tidligere er blevet præmieret af Aalborg Kommune. Og det er da også Aalborg Kommune, der har skabt rammerne for, at de sidste boliger omkring den naturskønne sø nu kan opføres.

- Vi glæder os over, at Aalborg Kommune har prioriteret området omkring Lindholm Søpark, så vi nu kan skabe et samlet, attraktivt boligområde. Der er stor rift om boligerne i den eksisterende boligafdeling, så vi ser frem til at kunne tilbyde endnu flere boliger i området, siger Jens Erik Grøn.

De 44 nye familieboliger opføres som tre punkthuse med varierende form og højde med både etageboliger og rækkehuse. To blokke vil blive opført som træhuse. Som en del af det nye byggeri er der planer om at skabe et aktivitetsområde ud mod søen samt etablering af en bådebro. Projektet lægger også op til at bruge søens vand til opvarmning og køling af boligerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094