23948sdkhjf

Alfred Priess overtager konkurrents aktiviteter

Intego Shelters' samlefabrik i Aalborg flyttes fysisk til Alfred Priess' produktionsfaciliteter i Vinderup
Intego Shelters aktiviteter bliver overdraget Alfred Priess.

De seneste år har Alfred Priess investeret i moderne produktionsudstyr til fremstilling af teknikhuse (transformerstationer, isolerede og uisolerede huse), og har øget markedsandelen. Teknikhuse er nu det største segment af de tre forretningsområder; belysningsmaster, stålkonstruktioner og teknikhuse.

Omvendt er segmentet Intego Shelters stagneret, mens Intego generelt har haft succes med kerneforretningen inden for installation, automation, værksteder og service.

- Samtidig med overdragelse af Intego Shelters aktiviteterne, er der indgået samarbejdsaftale på installationsområdet, hvor Intego har haft stor succes med leverance af fabriks apterede Plug & Play Shelter løsninger og står stærkt med et landsdækkende servicesetup, udtaler Jens Frost Mikkelsen, administrerende direktør, Intego

Fabrikken flytter
Aftalen betyder at Intego Shelters samlefabrik i Aalborg fysisk flyttes til Alfred Priess produktionsfaciliteter i Vinderup. Der er aftalt en oplærings og overgangsperiode på tre måneder, hvorefter alle aktiviteter vil foregå i Vinderup. Medarbejderne beskæftiget i Intego Shelters overflyttes til Alfred Priess.

- Det stod hurtigt klart at de to virksomheder komplimenterede hinanden rigtigt godt, både hvad angår kompetencer, teknik og kunder. Alfred Priess har en høj grad af egen fremstilling, som har styrket vores position, da flere og flere opgaver er kundetilpassede og seriestørrelserne derfor relativt små. Samlet set styrker vi konkurrenceevnen, da vi fremadrettet kombinerer Integos installationskompetencer med Alfred Priess’ husbyggekompetencer, udtaler administrerende direktør ved Alfred Priess, Ole Bjerre Christiansen.

Alfred Priess overtager syv medarbejdere og med yderligere fem – syv medarbejdere beskæftiget med egen fremstilling, forventes beskæftigelsen øget med 12 – 15 medarbejdere i Vinderup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078