23948sdkhjf

NIRAS i Finland fusionerer med Biota BD

NIRAS har etableret en stærk position i Finland inden for udviklingsprojekter især vedrørende landbrug og landsbyudvikling og er i dag en af de største aktører inden for finsk udviklingsbistand.
NIRAS styrker finsk miljøprofil.

NIRAS har etableret en stærk position i Finland inden for udviklingsprojekter især vedrørende landbrug og landsbyudvikling og er i dag en af de største aktører inden for finsk udviklingsbistand.

Miljø, klima og biodiversitet har naturligt fået større betydning og har konkret medført et flerårigt projekt i Latinamerika. Dette første brohoved bliver nu markant styrket gennem fusionen med det finske selskab Biota, som har en stærk position i samme område.

- Selvom Biota er et lille firma har de en meget stærk profil i området. Ikke mindst båret af en karismatisk og uhyre kompetent person – den finske professor Jukka Salo, som også fortsætter aktivt i den nye konstruktion, udtaler administrerende direktør Carsten Toft Boesen og fortsætter:

- Jukka Salo er kendt og respekteret i vide kredse både i Finland, Latinamerika og ikke mindst Peru, hvor Biota har eget datterselskab.

Der har gennem længere tid været drøftelser om forskellige modeller for samarbejde mellem NIRAS og Biota. At det endte med en regulær fusion giver fordele for begge parter. NIRAS får en styrket miljø-profil i Finland og Biota får et solidt økonomisk fundament og en velfungerende organisation, der kan håndtere både store projekter og en effektiv drift og administration.

- Fusionen med Biota er en klar styrkelse både af vores faglige kompeten-cer og vores muligheder for fortsat vækst i Finland. Samtidig har vi også overtaget TP Group, som også har en solid platform inden for rådgivning af professionelle lejere, bygherrer og developere i Finland. Det giver en helt ny mulighed for udviklingen af vores finske selskab, slutter en tilfreds Carsten Toft Boesen.

Kilde: NIRAS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094