23948sdkhjf

Hustømrerne slår omsætningsrekorden

To års turnaround får yderligere effekt.
Når Hustømrerne A/S den 2. maj afholder generalforsamling, vil aktionærerne blive præsenteret for et årsregnskab med den hidtil højeste omsætning i virksomhedens 97 år lange historie.

267 millioner kroner udgør omsætningen i 2015, og det er hele 100 millioner kroner mere end i 2014. Indtjeningen stiger også – om end ikke i samme takt – fra 3,4 til 4,1 millioner kroner før skat.

Direktør Klaus Andersen, som har stået bag de seneste to års turnaround af virksomheden, fremhæver et skarpt fokus på basisforretningen – entreprise og service – som en afgørende forudsætning for fremgangen.

- Vi er en gammel kooperativ virksomhed med nogle rodfæstede værdier. Det er selvfølgelig vigtigt at tjene penge, men igennem krisen har vi også husket på, hvad vi ellers er ’skabt’ af. Det har styrket os på flere måder. Og så har jeg ikke mindst nogle dygtige og stabile medarbejdere, som jeg kan regne med, siger Klaus Andersen.

Han og Hustømrerne ser også fortrøstningsfuldt på indeværende regnskabsår, som er indledt med en historisk stor ordrebeholdning på over 400 millioner kroner. Det er yderligere et fingerpeg om, at krisen for alvor er ved at slippe sit tag i den jyske tømrervirksomhed.

- Når en krise slipper sit greb, frigives overskud til at tænke nyt. Vi har, og vil fortsat, investere i flere nye programmer og opdateringer, som skal styrke den daglige drift. Men også vores pipeline inden for nye opgaver er der mere fokus på, siger Klaus Andersen.

Med 2015-regnskabet vokser Hustømrernes egenkapital til 41,7 millioner kroner. Virksomheden beskæftiger cirka 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11