23948sdkhjf

Dyrup idømt millionbøde

Dårlig maling er årsag til, at Dyrup nu skal betale en erstatning på 1,7 mio. kr. til det danske entreprenørfirma Scandicon Byggeteknik.
Maling-koncernen Dyrup er netop blevet idømt at betale en millionerstatning til det danske entreprenørfirma Scandicon i Norge. Det er dårlig maling, der nu koster Dyrup 1,7 mio. kr.

Dommen er blevet afsagt i Oslo Tingrett og er afslutningen på en sag om maling af 86 lejligheder i Norge tilbage i efteråret 2006. Kurt Christensen, daglig leder af Scandicon fortæller om sagen:

- I Norge maler man lejlighederne, inden de øvrige håndværkere kommer. Det betyder, at der skal repareres småridser og lignende, når køkkenet og elarbejdet er udført. Og Dyrup slog sig netop op på, at deres maling gjorde det let at udbedre småridser, siger Kurt Christensen.

Problemet var midlertid, at da Scandicon skulle udbedre skaderne med den dertil egnede maling, kom væggene til at ligne et skakbræt. Derfor måtte der males om i hele lejligheden.

Scandicon får nu erstatning for de ekstra udgifter i forbindelse med entreprisen. Dyrup skal endvidere betale sagsomkostningerne.

Kilde: EpN

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094