23948sdkhjf

Tre dage med BIM på Bella Sky

Nordens hidtil største konference om OpenBIM afholdes til november.
Internationale indlægsholdere, byggepladsbesøg og konkurrencen ”Build Copenhagen live” er på programmet, når Bella Sky i Ørestad i dagene 2., 3. og 4. november danner ramme om ”Nordic BIM Academy”.

Det er Nordens hidtil største konference med OpenBIM som overordnet tema. I løbet af tre dage bliver deltagerne klogere på den åbne tilgang til BIM. Nøgleordene er vidensdeling og samarbejde på tværs af byggebranchen.

- OpenBIM er et spørgsmål om at finde de softwareprogrammer, som er de bedste til at løse de konkrete opgaver i en given fase og gemme filer i det åbne IFC-format, så alle kan åbne BIM-modellen uafhængigt af hvilken BIM-software, de benytter. Sammen med et gennemtænkt BIM work flow er OpenBIM fundamentet for at høste den værdiskabelse, som BIM tilfører ethvert projekt, siger Thomas Graabæk, partner og BIM-rådgiver hos BIM Equity, som er en af drivkræfterne bag konferencen.

Deltagerantallet er begrænset til 300, og målgruppen er virksomhedsledere, CAD/BIM-managers og almindelige BIM-brugere fra Danmark, de nordiske lande og hele verden.

Foruden BIM Equity består arrangørgruppen af Buildingsmart og Nohr-Con. Graphisoft, Solibri og Trimble er hovedsponsorer, mens Building Supply er med som mediepartner.

Programmet offentliggøres løbende via www.nordicbimacademy.com

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095