23948sdkhjf

Greve-entreprenør bygger igen for Novo

Midtvejs i arbejdet med råhuset til Novo Nordisks nye råvarelager i Hillerød er LM Byg A/S gået i gang med endnu et Novo-projekt.
- Vi betragter det som et blåt stempel og anerkendelse af, at vi, lever op til Novo Nordisks høje krav, forventninger og standarder både når det gælder tid, økonomi, kvalitet, sikkerhed og samarbejde.

Det siger administrerende direktør og ejer Carsten Mindegaard fra LM Byg A/S, som nu for anden gang på seks måneder er udvalgt som råhusentreprenør for Novo Nordisk.

Greve-entreprenøren er omtrent midtvejs i arbejdet med råhusentreprisen på et nyt stort råvarelager til Novo Nordisk i Hillerød og er nu også i gang i Måløv, hvor Novo Nordisk opfører ny fabrik til produktion af tabletter. De to entrepriser har en samlet entreprisesum på knap 75 millioner kroner og skal begge afleveres i år.

Det nye byggeri i Måløv opføres som del af Novo Nordisk Oral PD Launch Plant med Rambøll som rådgivende ingeniør og omfatter en 10.000 kvadratmeter stor bygning i to-tre etager med kælder og taghus.

Råhusentreprisen skal afleveres til december og omfatter alle råhusarbejder over terræn, stålarbejder og montage af betonelementer, etablering og drift af egen byggeplads, ledninger i jord til- spildevand, regnvand, gas, fjernvarme, sprinkler og vand, in-situ støbt beton, fundamenter og terrændæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141