23948sdkhjf

300 nye boliger på Amager

Skanska investerer over en halv milliard i boligbyggeri på Ørestad Citys sidste byggegrund.
Ved siden af Bella Center, ud til Ørestads Boulevard, vil Skanska frem mod juni 2018 opføre et 27.300 kvadratmeter stort byggeri med 300 lejligheder til udlejning.

Projektet er udviklet til en investor i samarbejde med Sjælsø Management, som ligeledes kommer til at forestå byggestyringen frem til aflevering. Vilhelm Lauritzen er arkitekt på projektet.

Lejlighederne varierer i størrelse fra to værelser og 57 kvadratmeter til fem værelser og 132 kvadratmeter. Alle lejligheder får egen altan.

Skanska investerer cirka 550 millioner i projektet, som er fordelt på fire selvstændige boligblokke, der varierer i højde fra seks til tolv etager. I midten af de fire blokke etableres et grønt område, formet som et ”Ø”, hvilket har givet inspiration til projektets navn. I stueetagen på den ene boligblok, ud mod Ørestads Boulevard, indrettes en 1.200 kvadratmeter stor dagligvareforretning.

Skanska har over de seneste år primært udviklet kontordomiciler i København. Men boligprojekterne vinder i stigende grad indpas i projektporteføljen, og Skanska har for øjeblikket cirka 900 lejligheder undervejs.

- København vokser og vi ser et fortsat stort behov for udlejningsboliger i varierende størrelser. Særligt mange unge familier ønsker kvalitetsboliger kombineret med fleksibiliteten ved at leje, siger administrerende direktør i Skanska A/S, Peter Nymann-Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094