23948sdkhjf

Ny fusion i arkitektbranchen

Tnt arkitekter skærper profilen med opkøb af Virumgaard Arkitekter.
Det er med målet om at skabet et af Københavns førende arkitektfirmaer inden for plejeboliger og almene boliger, at Tnt arkitekter nu overtager Virumgaard Arkitekter.

De to firmaer har delt lokaler gennem knap tre år i F.L. Schmidts gamle industrihal på Kirsten Walthers Vej i Valby. Nu samles i alt 30 medarbejdere under navnet Tnt arkitekter.

- Vi ser denne sammenlægning som en naturlig udvikling af samarbejdet mellem tnt og Virumgaard, hvor vi har dannet team omkring boligprojekter de senere år. Vi får tilført ressourcer til at løse konkurrenceopgaver særligt på det her område, siger partner Jakob Brandt-Nielsen.

Virumgaards tidligere direktør og partner, Eigil Madsen, bliver en del af den nye partnergruppe, mens tidligere medejer Søren Bangsbo vil indgå i Tnts som en ledende medarbejder.

- Vi glæder os til at blive en del af en større organisation og er overbevist om at Virumgaard-ånden her kan fortsætte og hvor vi kan bidrage med at løse opgaver på de områder, hvor vores kompetencer ligger, siger Eigil Madsen.

Partnergruppen i det nyt TNT består af Jakob Brandt-Nielsen, Jørgen Jørgensen, Flemming Dahl, Eigil Madsen og Martin Beck. Sidstnævnte overtog posten som administrerende direktør fra Flemming Dahl tilbage i januar som led i et generationsskifte og vil fortsat stå i spidsen for virksomheden.

- Begge tegnestuer har de seneste år været inde i en positiv udvikling. Vi ser på baggrund af sammenlægningen frem til yderligere vækst med mulighed for at tiltrække flere kompetencer og spændende projekter, siger Martin Beck.

Tnt arkitekter udspringer af Tage Nielsens Tegnestue fra 1947 og står blandt andet bag Sophieskolen i Nykøbing Falster, der er den første folkeskole, som er bygget efter den nye folkeskolereforms idéer.

Virumgaard blev stiftet i 1981 efter at have vundet en konkurrence om 700 boliger på Virumgaards jorde i Lyngby i 1979. Tegnestuen har lige afleveret et projekt med 114 boliger i Gladsaxe samt tre boligfællesskaber på i alt 64 boliger i Slagelse Kommune. Lige nu igangsættes et plejeboligbyggeri med 82 boliger i Rødovre Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081